Lidt om os

Allan Hejsel

52 år

Familiefar til 3

Certificeret:

Kaatsu Specialist

Fitness Instruktør

Personligtræner

--------------

ERMR Specialist/Udvikler/Underviser

MMA Coach

 

Udd:

Pædagog - Ikast Seminarium.

 

Arb.

Børnehave, Sind Klub, Fritidshjem

Børnehaveklasseleder/Idrætslære

Selvstændig siden 2001

Som mange andre mænd på min alder, har jeg været igennem ungdomsårene med meget sport og relativt god form. Så blev jeg gift, fik børn, mindre tid til mig selv og efterhånden større og større mave. Har masser af gamle sportsskade - ubehandlet muskelruptur i den ene quadriceps, ubehandlet menisk og korsbåndsskader i begge knæ, slidgigt i anklen m.m. Alligevel er jeg i dag tilbage i noget nær den bedste form, jeg har været i. Har tabt 25 kg. og fået lidt løshed på maven, men ellers føler jeg mig lige så stærk og muskuløs, som da jeg var 25. 

Har i efterhånden en del år, både teoretisk og praktisk, arbejdet med udvikling og testning af forskellige former for muskeltræning, og har derfor en bred teoretisk og praktisk viden om, hvad der virker, og hvordan man mest effektivt smider fedt og skaber muskelvækst.

En langstrakt systematisk testning og sammenligning af mange forskellige traditionelle træningsmetoder/teknikker har ført til udviklingen af ERMR Træning (Er pt. indskrevet i specialekataloget på Institut for Idræt på Syddansk Universitet). 

Træningsform og udstyr er nu offentlig tilgængelig, og hvis du ønsker at lære hvordan du hurtigst og mest effektivt får din egen krop i form - så er muligheden her nu. Vi glæde os til at vise jer teknikken 😃

 

"Træn mindre - Opnå mere"

 

Venlig hilsen

Allan 

Alexander Tværmose Hejsel

24 år

Certificeret:

Kaatsu Specialist

Fitness Instruktør

Personligtræner

MMA Dommer

--------------

ERMR Specialist

MMA Instruktør

Udd:

2018 -2020 Studeret  på Institut For Idræt Århus

Starter lærer seminarium - Feb. 2021

Jeg har i teenageårene primært dyrket fodbold, springgymnastik og kampsport. Og selvom jeg har vundet en del medaljer i Konkurrence Gymnastik, så er jeg nok mest stolt af mit Jysk/Fynsk Mesterskab i MMA (70 kg.) 2018. Har ikke kæmpet siden, men når Covid19 krisen engang er ovre, forventer jeg at skulle tilbage i buret. Jeg elsker mad og alle former for Tv-sport, og er bestemt ikke nogen træningsfreak. Er dog til gengæld rigtig god til at presse mig selv, når det gælder, og har fundet ud af, hvordan jeg hurtigt genfinder tabt form 😜

Jeg har stor teoretisk og praktisk viden/erfaring indenfor fysisk træning, og har i flere år været en af de primære forsøgskaniner i projekt - ERMR træning.

Ser frem til at vise jer hvad det kan.

 

Venlig hilsen 

Alexander 

Helena Tværmose Hejsel

21 år

Leder/Træner uddannelse

Gymnastikhøjskolen i Ollerup

LUP - Læring Udvikling og Perspektivering

 

Gymnastik Instruktør - DGI Midtjylland Hammerum Herred

Hammerum Juniorhold

Hammerum "De 24"

Hammerum Mini Rep.

--------------

ERMR Specialist

Udd:

2020 Studerer PDI - Ingeniør Syddansk Universitet

 

Jeg er inkarneret gymnast, og har flere års erfaringer som gymnastikinstruktør. Dyrker det pt. mest for egen fornøjelse - SG Elitepiger og Fyns Rep. Bor til dagligt i Odense, men kommer jævnligt forbi som hjælpeinstruktør hos Maxmobilefitness.

Har selv været testkanin i udviklingen, og har derfor stor erfaring med ERMR træningen.

Jeg dyrker primært rytmisk gymnastik, og der skal vi helst se skarpe ud på gulvet. Og selvom der ikke er mange styrkeelementer i vores form for gymnastik, så kan jeg tydeligt mærke, at min træning har givet mig en fordel, når vi laver spring over gulv (spagat, træk-split og simpel splitspring). Træner selv ca. hver anden dag i 5-10 min. for at holde musklerne vedlige i en travl hverdag. Ser frem til at gi' en hånd med i instruktionen - i bliver overrasket over, hvor effektiv 5 minutters træning kan være. 

 

Venlig hilsen

Helena Hejsel 

💃